Snart!

I år, närmare bestämt om 45 dagar, så kommer jag att befinna mig på Trafalgar Square i London för att göra något som jag har längtat efter i ca 3 år. Jag ska nämligen besöka West End Live. Och vad är då det undrar ni nu?

Jo. West End Live är en gratis festival kan man väl kalla det, där musikalerna som håller till i West End för stunden kommer att repetera in ett medley på en 3-5 låtar från musikalen och framföra gratis, live på en scen. Detta fenomen återkommer varje år, under två dagar. Jag har aldrig kunnat delta då det alltid har legat på Midsommarhelgen, men inte i år. Nu kommer det att ligga på helgen innan. JAG ÄR SÅ TAGGAD! 

Allt som oftast är det under dessa dagar musikalerna också presenterar de nya skådespelarna i ensemblem, som ett första framträdande. Schemat på vilka musikaler som uppträder när har inte kommit upp än så jag är sjukt nyfiken kan jag meddela. Misstänker dock att eftersom Aladdin är nytillskottet till West End i år, kommer dem att vara med någon gång under dagarna. Och kul kuriosa är att svenska Marsha Songcome är med i denna show. Hoppas verkligen att dem uppträder där. 

Mest ser jag nog fram emot att få fotografera under dessa dagar såväl som att avnjuta fantastiska sångare och hjärteslitande samt peppande sångnummer. 

45 dagar kvar! 

Avslutar starkt med en av mina favoriter, som jag var och såg 2 gånger och det är en parodi på alla musikaler hahaha med min favorit Ben Lewis. Om ni inte har sett honom i fortsättningen på Phantom of the Opera, som heter Love Never Dies, gör det! Men nu till parodierna....Även parodi på Frost finns med såklart! :)

#1 / / Netti Starby:

Men herregud vad roligt! :-D Kram

Svar: Ja jag är verkligen supertaggad inför det :D
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / Bambi:

ååååh vad avundsjuk jag blir! Förstår att du är taggad ju!!! Gud så kul.

Svar: Toklängtar!
thisismyphotostory.blogg.se