När man plötsligt träffar sin Idol

En del vet den långa historien om detta men för att sammanfatta det hela var att bandet där denna fina man var med i för en tid sedan räddade mitt liv en gång i tiden och det går inte att beskriva med ord hur mycket det betyder för mig...Men nu måste jag bara berätta detta:

Samma dag som vi skulle gå på Friday Night Live så stod jag i kön för att köpa ESC merch precis som typ en miljon andra människor. Solen sken och jag pratade glatt med dem i kön runtomkring mig för livemusik gör verkligen människor glada och översociala. Jag hade det ganska stressat eftersom jag skulle möta upp min kollega på ett annat ställe en kvart senare och den som stod först i kön tog minsann god tid på sig att välja och prova kläder och dylikt. Lagom när jag precis på sekunden gett upp om denna evighetskö så ser jag något bekant i ögonvrån och bokstavligt frös till is för jag trodde knappt mina ögon. Men jo visst stod han precis därborta bara en 5-7 meter bort. Jag gick sakta fram och han möter min blick...den jag talar om är såklart ingen mindre än Nicky Byrne som tävlade för Irland i årets ESC. Vi pratar en stund och jag drog snabbversionen av min historia varpå han säger oh wow thank you, tar mig i hand och skakar den. Sedan sa vi farväl men jag hann även med att ta ett kort där jag ser helt muppig ut på men hallå jag har träffat Nicky frikken Byrne WHO CARES!

Självklart trodde jag att jag var coollugn och inte grät som första gången jag var på deras signering när jag var yngre och grät gjorde jag ju inte. Men när jag kom tillbaka till kön, där dem så snällt passade min plats så skakade jag om händerna. Jag skojar inte när jag säger att jag fortfarande skakade när jag sedan mötte upp min kollega 20 min efter träffen. Haha. 

#1 / / Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Vad kul! :)

Svar: Ja kan knappt fatta att det var han :P
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / Netti Starby:

Men vad roligt att du träffade honom och vilken fin bild det blev på er! Kram

Svar: Njae är inte så nöjd över bilden men det är man ju sällan hehe :P
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / ♫♪ sandra:

åh vad roligt att du träffade honom!

Svar: Ja hade jag inte bilden som bevis hade jag trott det var en dröm haha
thisismyphotostory.blogg.se

#4 / / Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Gud va roligt :D

Svar: Tack ja det var helt overkligt :)
thisismyphotostory.blogg.se

#5 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Men alltså åh vad roligt! :D

Svar: Ja det är helt obeskrivligt :)
thisismyphotostory.blogg.se

#6 / / Bambi:

Asså jag avlider ju så hårt varenda gång som jag ser bilden <3

Svar: Snälla gör inte det! Men jag vet vad du menar. Innan jag träffade honom smådog jag inombords varenda gång någon hade träffat honom. Även om jag även var superglad för deras skull
thisismyphotostory.blogg.se

#7 / / Adine:

Åååh, vad roligt! :D :D :D

Svar: Ja helt sjukt overkligt :)
thisismyphotostory.blogg.se

#8 / / Marias Memoarer:

Alltså vilken grej! :D Så härligt för dig! Jag tycker han ser snyggare ut än nånsin nu... ;)

Svar: Ja det är svårt att beskriva med ord. Haha ja men eller hur! :)
thisismyphotostory.blogg.se