Owlcrate #3

Nu har jag mottagit min sista Owlcrate på ett tag. Kan dock meddela att det kliar rejält i fingrarna då nästa månads Owlcrate är Dystopi och smakbiten är att någonting med Hunger Games kommer att finnas med i boxen. VILKET JAG ÄLSKAR! Typiskt! 

Temat för Mars boxen var Skrivkramp och innehöll något från min favoritnördbutik Bookworm Boutique.  Ni kan ju gissa hur jädrans nyfiken jag har varit på vad som komma skall från den butiken. Och inte blev jag missnöjd inte. Men strunt samma nu vill ni väl se vad som fanns i paketet eller hur? 

På bilden ovan ser ni månadens box ouppackad tillsammans med andra böcker jag fått i tidigare boxar och min Harry Potter Funko som jag fick med i den allra allra första boxen. Galet vad bra saker man får i. Skaparna engagerar sig verkligen för att få till allting bra! 

Det obligatoriska informationskortet med information om produkterna samt vem skaparna bakom produkterna är. Alltid lika fina illustrationer på dessa kort men denna är nog min favorit hittills. 

Vi börjar väl med att visa månadens bok som kommer från författaren Jeff Zentner. En författare jag inte alls är bekant med och aldrig hört talas om innan. Vet inte om jag vågar läsa månadens bok då det verkar handla väldigt mycket om ormar etc...Yikes! För att veta mer om boken så kan ni klicka er in här. 
Med boken kom en print som man kan rama in med någon form av citat från boken, även med i denna box kom ett författarbrev som var signerat. 

Med kom även en penna från Kikkerland som verkar vara specialdesignad för just Owlcrate för jag surfade runt på hemsidan och kunde inte hitta den någonstans. Den ska påminna om en modern version av fjäderpennorna som används på Hogwarts. 

Från Out of Print fick vi ett par strumpor med Banned Books. På ena strumpan står titlarna på böckerna som i några länder är bannlysta och på den andra är de överstrukna. Lite roligt. 

Från Chronicle Books fick vi en liten smart bok med 642 små saker man kan leka runt med när man har skrivkramp. Det är en samling med små uppgifter att göra för att komma igång med skrivandet igen. Tex på en sida ska man gå till samma park och sitta där en stund och skriva ner vad man ser under de 4 olika årstiderna. Är det något som skiljer, är det samma etc. Mycket roligt och jag kommer säkerligen att använda mig av den framöver. 

Och sist men inte minst sakerna från Bookworm Boutique som är min drömaffär. Alltså sakerna hon säljer på den sidan är så sjukt vackra och om jag hade råd skulle jag genast köpa hem 2-3 koppar för de är helt fantastiska. Men i Owlcrateboxen får inte en mugg plats och jag har gått och funderat på vad som skulle kunna komma med i boxen denna månad. Tadaaaa....3 pins med olika av hennes bokcitat, dessa kan även köpas på muggar, tröjor och dylikt i hennes shop. Tycker absolut att ni ska gå in och kika på hennes affär samt följa henne på Instagram för det är alldeles för vackra saker där...

#1 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Är så sugen på att beställa en owlcrate, man verkar alltid få så himla fina saker med dem! :)

Svar: Ja det är verkligen värt alla pengarna passa på nu i April då temat är dystopi och något i kommer att ha koppling till Hungerspelen :)
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / Bambi:

MEN OMG!!!! Pennan!!!!!!! Jag flippar ut... vill HA! <3

Nu vet jag förövrigt vad jag ska önska mig i födelsedagspresent. Owlcrate prenumeration. <3 Blir dock lite svårt nu när jag ska flytta och inte kommer att ha någon fast adress ... men haha ja.

Svar: Den är jättebra verkligen :)
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / Malin Lundgren:

Åh jag vill verkligen också betställa en owlcrate!!

Svar: Tycker absolut att du ska ta chansen. Det är jättebra och prisvärt. Nästa box har tema Dystopi så skynda innan den är slut. En av sakerna i kommer att handla om Hungerspelen :D
thisismyphotostory.blogg.se