Film Tips: Naomi & Ely´s No Kiss List <3


Naomi och Ely har vuxit upp i samma hus och varit oskiljaktiga sedan de var små. De är bästa vänner och Naomi älskar (och är förälskad i) Ely, och Ely älskar Naomi (men föredrar killar).
För att ingen ska komma i vägen för deras vänskap skapar de en kyssförbudslista över personer som ingen av dem får kyssa. Och det fungerar bra - tills ett ödesdigert litet tuggummi dyker upp på fel plats vid fel tillfälle och rubbar deras relation i grunden. Och så var det ju det där med Bruce, Naomis pojkvän, som är så tråkig att det inte finns anledning att sätta honom på listan...eller?

 
Ärligt...Jag är förälskad. Jag är förälskad i Ely, Jag är förälskad i Naomi, Jag är förälskad i Gabriel, Jag är förälskad i hela denna röriga, dramatiska, känslostorm till film! 

Jag valde att se den här filmen för att jag vet att boken den är baserad på är väldigt omtalad, och jag kan verkligen förstå varför. Vilken känslomässig berg o dalbana! Ska absolut köpa hem boken senare för detta får jag inte missa. 
I början led jag med Naomi, för precis som henne kan man inte låta bli att älska den utflippade Ely. Deras riktigt nära relation hjälper inte situationen alls. Men brevid deras trassliga känslor finns ju Bruce. Naomis pojkvän. Det är awkward, det är konstigt, han är inte Ely men han finns där hela tiden. Trygghet. Men sedan händer det som inte får hända...

Naomi & Ely´s No Kiss List gled snabbt upp på förstaplatsen av filmer jag älskar. Ni får bara inte missa den och för att göra er riktigt sugna på att se den så delar jag såklart trailern här nedan.

Har du sett den? Vad tyckte du? 

#1 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Har inte sett den så tack för tipset! :)

Svar: Så lite så den var riktigt bra och känslosam
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / BEATRICE:

Åh, låter som en super bra film! Ska försöka se den i veckan! :D

Svar: Det tycker jag! Skriv gärna tillbaka om vad du tyckte sedan
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Aldrig hört talas om denna :P

Svar: Den är riktigt bra :)
thisismyphotostory.blogg.se

#4 / / Skogsraah:

Verkar bra!

Svar: Det är den :)
thisismyphotostory.blogg.se

#5 / / Anonym:

låter som en sjukt bra film :O Måste se den!

Svar: Tycker jag absolut att du ska göra :)
thisismyphotostory.blogg.se

#6 / / Adine:

Åh, vad bra med filmtips! Precis vad jag behöver :) Har varit sjuk hela påsken och inte känt smak på 6 dagar :( Är fortfarande inte pigg, så ska deppa ihop lite här borta haha :)

Svar: Nej vad tråkigt att höra! Hoppas verkligen att du blir bättre snart då!
thisismyphotostory.blogg.se