American Idiot på Cirkus

Igår var det äntligen dags. Kvällen jag längtat efter ett bra tag nu. American Idiot musikalen på Cirkus.
Jag fick presentkort i julklapp av familjen för att kunna köpa biljetter och det var värt varenda liten slant kan jag säga. Nu gillar jag ju Green Day och deras låtar men castet gör ett toppenjobb verkligen. Viktor Norén är fantastisk i rollen som Johnny! Och vi ska ju inte börja tala om Frida Modén Treichl, alltså vilken attityd och röst den kvinnan har! 
Men åter till musikalen...

Musikalen handlar om vännerna Johnny, Will och Tunny som försöker komma underfund med vad dem vill göra med sitt liv. Det startar med att de mest driver omkring men ju längre det går får vi lära känna dem och OM man känner med deras öden. Som hemsidan säger är musikalen en explosiv historia om vrede, kärlek och vänskap i en värld som förevigt förändrades efter den 11 September, 2001.

Jag kan bara säga att jag älskade den. Den sticker ut från mängden och naglar sig fast i hjärtat och man får sig en riktig käftsmäll men på ett bra sätt. Riktigt grymma sånginsatser av skådespelarna och setdesignen samt koreografin var amazing. Vilken upplevelse! 

Det roligaste var att dem i början av showen sa detta: Ni får filma och fotografera så mycket som ni vill. Go Nuts och ha kul!  Kommer absolut att gå och se den igen. Helst med bättre platser, för nu satt vi bakom de 2 längsta personerna i Stockholm och såg då och då ingenting. Men det vi såg räckte och blev över. Så grymt bra! Är sjukt nöjd med kvällen. Men nu vill ni inte höra mig babbla på mer va? Här kommer bilderna (mobilbilder) och så slänger jag såklart in ett par filmer från showen också. Dessa filmer är lånade från Youtube och är alltså inte mina.

Titta och njut...

 #1 / / Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Ser grymt ut :D

Svar: Det var sjukt bra :)
thisismyphotostory.blogg.se