Shadowhunters!Äntligen har Shadowhunters haft premiär! Och Netflix är ju snabba som blixten och bara ett par timmar efter premiären i USA så låg det första avsnittet uppe på hemsidan. Och vilken start då! 
Jag förstår att dem som inte läst första boken kanske höjer på ögonbrynen lite men alltså jag älskar det. Det må vara lite outside of the box från boken och lite halvkvalite på skådespelarinsatsen men jag älskar det ju! 
Skådespelarna har de castat riktigt bra och jag måste bara hylla Alan Van Sprang som spelar Valentine. Älskade när han porträtterade kungen i Reign och visste att han var perfekt som Valentine men jösses jag kunde ju inte ha haft mer rätt, så sjukt bra. Och självklart Harry Shum Jr, som flest säkert känner igen från Glee, men alltså hans Magnus Bane, vilken power. Underbart. Det enda negativa jag kan säga är att det är alldeles för långt kvar tills avsnitt 2. Hela en vecka kvar nu ju. Men då hinner man ju se avsnittet ett par gånger till. Hehe. 

Såg ni serien? Har ni läst böckerna?

 
#1 / / sandra:

Har läst böckerna och sett första två avsnitten, tycker det verkar lovande so far. Hoppas de halvklena skådespelarna växer in i sina roller bättre bara :)

Svar: Jag har bara läst den första boken men jag är så sjukt svag för den här serien. Många bra skådespelare även om huvudpersonerna är lite doldisar men tror det kommer bli toppen :)
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / FannyFredrica - [Fotografering]:

Tyckte också att det var sjukt bra avsnitt! Längtar efter nästa :D

Svar: Ja samma här. Men erkänner stolt att jag sett avsnitt 1 även en andra gång för att riktigt uppskatta alltid ordentligt. Nästa avsnitt om 2 dagar. Spännande! :D
thisismyphotostory.blogg.se