Owlcrate #1

Owlcrate är en prenumerationsbox för alla boknördar. Varje månad får man en nysläppt eller kommande inbunden bok samt 4-5 andra bokrelaterade saker på ett visst tema. Januariboxen är min allra första Owlcrate och temat för denna månaden var...Magi! Det kan man ju inte missa eller hur? Man bestämmer själv hur länge man vill prenumerera och jag valde att prova på bokboxen i 3 månader sedan får jag besluta om jag ska fortsätta eller helt enkelt sluta. Men efter den första boxen är jag mer än nöjd. 

Bara lådan till boxen är sjukt söt är den inte?


Så till sakerna som låg i boxen. Jag visste sedan innan, då Owlcrate hintade via mejl att det skulle vara med något från Harry Potter och bara det gjorde mig sjukt nyfiken. Vad kunde det vara? JO...Det var en FunkoPop figur. Man fick 1 utav 5 olika och jag fick allas vår älskade trollkarl. Visst är han söt? Han skall få stå antingen i min bokhylla eller på hyllan brevid min säng. 


Vi fick även med en Patronus lypsyl vilket jag tyckte var otroligt kul. Något användbart men ändå på hög Harry Potter nördnivå. Och smaken är... MINTCHOKLAD!


Om man har lust kan man även pyssla lite med klippdockan som följde med. Lägg märke till att böckerna som medföljde dockan är gamla klassiker så som Jane Eyre (tror detta har något med månadens bok att göra)

 
Med boxen fick vi även något riktigt coolt nämligen ett brev från författaren själv. Häftigt! Jag har inte hunnit läsa det ännu men det ska bli spännande! 

 
En av Bookstagrammarna på Instagram är tydligen är väldigt duktig konstnär och jag måste erkänna att denna lilla poster, samt den egendesignade dubbelsidiga bokmärket var riktigt snyggt!


Förutom månadens bok så fanns det ytterligare en bok med nämligen en gratis nedladdning av boken nedan


Månadens bok är "Worlds of Ink and Shadow" som enligt beskrivningen kommer att ta oss tillbaka till England under tiden då systrarna Bronte levde. De kommer på något mystiskt sätt (magi) att hamna i sina egna böcker. Låter helt fantastiskt bra redan nu om ni frågar mig. Älskar det gamla England, älskar att läsa böcker av Bronte och Austen så detta kan ju bara bli bra eller hur? Ska försöka att inte ha för höga förväntningar innan jag börjar läsa den dock för det är lätt att bli besviken då.


I varje box medkommer även ett specialdesignat informationskort där all information står på baksidan. Så är det så att ni skulle vilja ha någon av dessa produkter eller är nyfikna på vilka personerna bakom produkterna är och se deras andra produkter så var inte rädda att fråga mig. Det är nämligen fangirls precis som mig själv, som älskar böckernas värld som har skapat dessa alldeles själva. Kul! 

 
Ser fram med spänning på vad Februariboxen kommer att innehålla, temat för Februari är Sci-Fi Love. Vad som helst kan hända och jag älskar det! 
#1 / / linah:

häftiga grejer!

Svar: Ja riktigt kul box! :D
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / wela.blogg.se:

Spännande box! Har aldrig hört talas om den innan!

Svar: Inte jag heller började med att följa dem på instagram. Har följt dem säkert ett halvår men ville prova på :D
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Men åhh va roligt att det finns så många olika boxar :D Min hund får hem en bok varje månad haha :D

Svar: Hehe gillar han att läsa? Hehe nä men jag fattar vad du menar. Ja det är roligt och i denna box tjänar vanliga ungdomar som är fans till saker även pengar och får reklam för sina företag tack vare informationen man får med. Och det är ju alltid kul :D Tänker på tidigare boxar då dem skickat med smycken etc.
thisismyphotostory.blogg.se

#4 / / Anna:

Vilken intressant idé! Och det var faktiskt riktigt kul saker i och håller med om att boken verkar bra älskar också Bronte och Austen. Du måste lägga ut en recension efter du läst den! :)

Svar: Ja jag gillar hela Owlcrate ideen med allt vad det innebär. Tycker att du ska kolla in deras instagram om du har det :D
thisismyphotostory.blogg.se

#5 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Alltså HUR kan jag ha missat detta? Måste kolla upp den noggrannare direkt!

Svar: Det tycker jag att du ska göra. Jag har följt dem på Instagram säkert ett halvår innan jag vågade mig på att prova den. Men alla andra är supernöjda för det är bra kvalitet på sakerna man får med + att vissa saker (tänker tidigare boxar) så som typ smycken och sådant är gjort av fans själva som även dem har chans att tjäna pengar och få reklam genom boxen vilket jag tycker är både roligt och bra. :D
thisismyphotostory.blogg.se

#6 / / Malin Bengtsson:

Men gud vilken rolig grej att få hem! :D

Svar: Ja ser sjukt mycket fram emot nästa Owlcratebox :D
thisismyphotostory.blogg.se

#7 / / Anna Sofia:

Tänkt på den här boxen själv men blir ju ganska dyrt för lite saker egentligen, men en rolig idé :)

Svar: Tänkte jag med men sedan funderade jag på hur mycket en inbunden bok egentligen kostar fysiskt och 1 bok går ju på en 200-300 kr och för 1000kr får du 3 böcker + en massa saker också. Men som sagt jag provar bara i 3 månader sedan lär jag nog sluta ändå :P För det blir en del saker + pengar som du säger. Men det är kul under tiden.
thisismyphotostory.blogg.se