British Museum

Dag två tog vi en promenad från hotellet till British Museum och vandrade runt bland deras utställningar i ett par timmar. Var kul då varje rum hade ett nytt utseende och utställning. Sjukt coola saker och salar. Här nedan kan ni se några av mina favoriter från museet. 


Mitt bland utställningarna, mellan två rum, med högt i tak och grekiska statyer runtomkring hade dem satt upp bord och gjort cafe vilket var riktigt mysigt så vi kunde ju inte låta bli att köpa oss lite fika och vila benen lite innan vi gick vidare. 


När mamma och jag såg denna stenfigur utbrast båda två: Dum Dum wants Gum Gum, haha vi har sett alldeles för mycket på Natt på Museet tror jag. Ska bli kul att se trean efter att vi besökt detta museet även om det säkerligen är sjukt mycket "fel" eftersom det mesta säkert är inspelat i studio. Om jag inte minns fel tror jag att det är en kombination av British Museum och Naturhistoriska i den filmen. 

Det sjukt roliga var att det även i trapphusen var dekorerade med utsmyckningar och utställningar och taket när man kommer innanför dörrarna är ju så sjukt vackert! 

Publicerat i England
#1 / / Emma Grann Fotografi:

Häftigt!! :)

Svar: Ja det var en kul upplevelse :D
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / Ida Lindborg ♡:

Så fint :D

Svar: Ja det var riktigt fint därinne :D
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / Anna:

Fina bilder ^^ Skulle verkligen vela besöka british musem :)

Svar: Om du åker till London kan jag verkligen rekommendera det, och det är gratis :D
thisismyphotostory.blogg.se