Söndagskänslan


Här ekar det visst tomt ser det ut som. Jag har verkligen inte haft någon inspiration eller energi till att fotografera på senaste tiden. Vet inte vad det beror på men långa dagar på jobbet och mörker när man kommer hem känns inte så lockande faktiskt. Kvällarna spenderas med att titta på tv-serier, lyssna på musik och läsa böcker för tillfället. Det är inte helt fel det heller men inte så himla kul heller att fotografera gång på gång. Men nästa helg har jag en hel del skoj planerat så förhoppningsvis hinner inspirationen infinna sig tills dess! 

Frågor: Gillar ni att läsa? Läser ni något för tillfället och vad är det? Favoritbok? Alltid kul att få nya tips =)
 

5 Sanningar om Mig


I veckan som gick så såg jag att Alma hade gjort denna lista och i brist på nya bilder så tänkte jag göra en liknande, dels för att det är kul och dels för att ni nya läsare ska få lära känna mig lite bättre. Nu kör vi! 

 


1. Jag är en Mediejunkie. Vad menas med det då? Jo att 90% av min inredning består av Skivor, Böcker, Tv-serier och Filmer. Jag älskar det och erkänner stolt att jag blir alldeles för involverad av de fiktionella karaktärernas liv och öden. 

2. Jag har uppträtt i ett slutsålt Globen. Det kanske är något som står högt uppe på mångas Bucketlists men det har inte alltid varit något självklart för mig. Men 2011 sjöng jag på Idolfinalen tillsammans med en hel drös okända personer i en kör bakom Danny & Måns samt Agnes Carlsson. Häftig upplevelse.

3. Jag är publicerad författare. Wow tänker ni nog nu men när jag gick i årskurs 6 så firade Stockholms Stad födelsedag och man bad skolungdomar skriva en novell om en plats etc i Stockholm. Jag blev en av dem uttagna och min novell finns att skåda i en samlingsbok som säkerligen finns på både det ena och det andra biblioteket i vårt avlånga land. 

4. Målmedvetenheten. Redan när jag gick på Fritids så bestämde jag mig för att jag skulle jobba med barn när jag blev vuxen. Turerna var många men till slut blev det Förskola som stod högst upp på listan och ja idag är det precis vad jag jobbar med! Då ska vi lägga till att Berg o dalbane provare och delfinskötare var starka bubblare! 

5. Jag fick min dröm uppfylld redan som barn/tonåring. Jag hade en dröm när jag var liten att någon gång i framtiden få träffa mina idoler och favoritband Westlife. Under en väldigt omtumlande dag med sjukdomsfrånvaro från skolan och hemmavistelse i sjuksäng så ringde mamma och berättade att killarna skulle signera i Gallerian. Gissa om någon blev superfrisk på kort stund, slängde på sig kläderna, ringde kompisen och drog dit. Jag erkänner stolt att jag grät och skämde ut mamma otroligt mycket. Men hon älskar mig ändå! Bubblare: Är väldigt stolt över att jag kommit över tonåren och nu står med båda fötterna på jorden, kör mitt race och struntar i om andra tycker jag är konstig/barnslig etc för jag har ju så otroligt roligt!

Tack Sara!

Igår kom Sara förbi en snabbis och gav mig denna present. Massor av utskrifter av bilder från årets gång samt 2 st bokmärken med mina egna bilder på. Otroligt fina. Jag blev väldigt glad. Tack Sara du är bäst!