Brev till mina läsare!

Hej alla. 

Jag beklagar verkligen att det inte kommer upp något intressant på bloggen just nu. Jag har inga nya bilder att visa och inspirationen ligger på noll. Har funderat på om jag ska byta bloggportal och se om det hjälper men jag gillar ju blogg.se och har äntligen fått till en fungerande design som jag är nöjd med. 

Men även om designen känns bra, så känns inte innehållet bra. Det känns som om bilderna som kommer upp här dalar i kvalitet och det känns inte alls bra. Kanske bara som jag inbillar mig men så känns det. 
Vad tror ni? Tror ni att det kanske skulle kännas bättre med en ny bloggportal eller ska jag stanna kvar här? OM jag skulle byta, kommer ni att följa med i sådana fall?

Med Vänliga Hälsningar
Den veliga! 

 
Publicerat i Vardag
#1 / / Jossan :

Hej! Tycker du ska ha kvar din blogg. Jag skriver inte heller så ofta. Jag är inne på din blogg rätt ofta

Svar: Okej men vi får se vad som händer, det är säkert en seg bloggperiod bara.
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / Adine:

Jag tycker inte du behöver byta :) Ibland är man inte lika pepp/inspirerad på att blogga - så är det ju! Se bara på min blogg ;) Kram!

Svar: Nä så kanske det är :D
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / Bambi:

Klart jag följer med om du byter portal - men om du behöver en nystart så kan du väl ta bort alla inlägg och börja om på nytt?`Så kan du ju ha kvar bloggen. Men gör det som känns bäst Rockis. När våren kommer, vilket är snart, så kommer ju inspirationen att komma tillbaka.

Svar: Jo så kan man ju också göra men då försvinner ju alla gamla inlägg som man kanske vill kolla tillbaka på senare.
thisismyphotostory.blogg.se

#4 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Tror inte att ett bloggportalsbyte kommer hjälpa om anledningen till att bloggen står tom är för att du inte har något att blogga om, det kommer ju inte magiskt dyka upp bloggmaterial bara för att du är på en annan portal :) Men blogga bara när du känner för det, ingen press! Februari brukar vara en seg månad för de flesta :)

Svar: Nej kanske inte. Är säkert som du säger men vi får se :D
thisismyphotostory.blogg.se

#5 / / N:

Jag hade bloggtorka och bytte tillslut portal och det känns mycket bättre. Kul med lite nytt liksom :)

Svar: Jo precis vi får se vad jag gör till slut :D
thisismyphotostory.blogg.se

#6 / / Dixi Wonderland - Toppbloggare hos Vione:

Eftersom att bloggdesignen inte har något med innehållet på bloggen att göra så är ett bloggbyte onödigt. Tänk ut istället på vad du vill blogga om och leta inspiration :)

#7 / / Alma:

När folk skriver om att de vill byta bloggportal för att de är i en bloggsvacka brukar jag mest känna att nej - motivationen kommer inte att komma tillbaka för att du byter portal. Trivs du på blogg.se så stanna, om du byter kanske du inte alls trivs och då blir det bara jobbigt att byta tillbaka osv.
Själv brukar jag alltid ha svackor, till och från, men framförallt under november och februari, sedan när våren kommer brukar inspirationen flöda som bara den! Mitt tips till dig är att vänta med byte, se dig omkring i vardagen efter inspiration och blogga inte för att du känner att du måste - blogga för att du vill och har något du kan vara stolt över att visa! :)

Svar: Tack för ditt svar. Behövde nog mest få det bekräftat av andra. Som du säger bloggandet ska vara kul :)
thisismyphotostory.blogg.se