Blue Skies

Vilket underbart väder vi hade idag. Blå himmel och solsken! Vad detta väder var efterlängtat. Tog en paus i städandet här hemma för att ta en promenad tillsammans med mamma. Snälla säg att detta betyder att våren är på ingång! 

Owlcrate #2

Nu i veckan promenerade jag ner till posten för att hämta ut min andra Owlcratebox. Denna månads Owlcratetema var Sci-Fi Love och jag är inte så jätteinsatt eller ens intresserad av sci-fi direkt. Jag ska vara ärlig, jag tjuvkikade på vad dem andra bookstagrammarna hade lagt upp för bilder och kollade upp Månadens bok och den verkar väldigt bra måste jag erkänna. Nu ska jag bara hitta tiden till att läsa böckerna jag får i boxarna också haha...
Men nu är ni väl sugna på att se vad som fanns i box Nr.2 eller hur?

Måste säga att månadens informationskort är så sjukt söt! 

Från Vector Engraving fick vi en TARDIS brosch (Doctor Who) som är handgjort helt i trä och ingraverat för hand. Eftersom den är magnetisk trodde jag att det skulle ramla av direkt men jösses vilken magnet, hade svårt att få av den haha.


Med i boxen fick vi en tygpåse som skaparna av Owlcrate själva har designat. För er som inte läst serien så är texten paren från The Lunar Cronicles dvs story-retellingsböckerna som startade med Cinder (Askungen i framtiden som är en cyborg) Jag har endast läst den första boken och den är väldigt bra kan jag meddela.


Och så till det som boxen faktiskt handlar om...Böckerna. Ja ni läste rätt...böckerna!!! 
I denna månads box överraskade dem oss med hela 2 böcker. Månadens bok samt en gammal sci-fi klassiker som nyss getts ut i ny design hos Rock Paper Books. Förutom dem böckerna så fick man med ett bokmärke från Rock Paper Books med 15% rabatt på böckerna dem ger ut. Härligt! Inser snabbt att jag inte fotograferade bokmärket utan reklamen på baksidan, haha så kan det gå!Även i denna box fick vi ett brev från författaren samt en ytterligare present från författaren genom ett signerat klistermärke med ett citat från boken. 

 
Jag är otroligt nöjd över denna prenumeration och längtar tills boxen för Mars trillar ner i brevlådan, eller ja på posten så att jag får gå och hämta den. De har redan avslöjat temat och jag är sjukt taggad! 

Lördag

Idag har jag varit ute i bokreadjungeln och kom såklart hem med alldeles för många böcker för mitt eget bästa, och bokhyllans dessutom, men jag hade presentkort och då kunde jag liksom inte låta bli.
Jag har en del blogginlägg som väntar på att bli skrivna men har inte orkat skriva dem ännu.
Tills dess tycker jag att ni ska njuta av Peter Hollens & Alex G Disneymedley. Älskar att sjunga med till denna. Om grannarna håller med mig det är en helt annan historia! 
Så höj volymen, harkla halsen och bara Go Nuts för det tänker jag göra!