Inspirationssidor

Jag har på senaste tiden utökat mina sociala medier där man kan samla på sig inspiration men dem jag verkligen gillar att slösurfa runt på och samla på mig inspiration är dessa sidor:

WE HEART IT 

Pinterest


Vi behöver väl alla lite inspiration ibland? Även om man inte fotograferar själv så är dessa två sidor utmärkt att slösurfa runt på och bara gotta ner sig i fina bilder. Lägg gärna till mig om ni har medlemskap på dessa sidor. Bara roligt att finna ny inspiration på alla sätt och vis! 
Publicerat i Vardag
#1 / / Alma:

nämen! han på bilden längst upp till vänster är ju med i ett av mina favoritband; Mcfly! Men det kanske du redan visste? Lyssnar du på dem? Tips till dig annars! :)

Svar: Yes älskar McFly! Har lyssnat på dem i 10 år =) Gillade verkligen den bilden på Dougie så den blev snabbt gillamarkerad :P
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / Elsa:

Åh jag älskar weheartit! :)

Svar: Ja jag har nyligen hittat tillbaka dit och den verkar superbra :D
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / CÉLINES:

två av mina absoluta favoritsajter, särskilt pinterest!!

Svar: Visst är dem toppenbra? :D
thisismyphotostory.blogg.se

#4 / / Celine:

Älskar pinterest! Kollar alltid upp olika frisyrer osv. där!

Svar: Ja den sidan är bra på alla sätt och vis :D
thisismyphotostory.blogg.se

#5 / / matilda ♥:

Älskar verkligen dessa sidor! kan tipsa dig om tumblr om du inte redan har det, man får så mycket inspiration från det också! :)

Svar: Jo jag använder tumblr men inte så mycket fotomässigt där nördar jag mest loss i olika gifs set från mina favorit TV-serier :)
thisismyphotostory.blogg.se