Camden Market + Streetart


Efter frukost på Söndagsmorgonen begav vi oss till Camden Market som jag hört så mycket om. Kan inte minnas om det var positivt eller negativt dock men jag minns att det är omtalat. Vad jag tyckte? 
Jag tyckte om streetarten och smyckesmarknaden vid Camden Lock. Jag träffade och pratade med en fotograf som stod och sålde sina fotografier där också. Detta gillade jag väldigt mycket. Sedan kommer det där negativa. 

Låt mig berätta en sak...Jag får panik om någon håller på att rycka i mig och inte får låta mig komma till tals. I en av butikerna drog nästan en av arbetarna in mig, packade ner ett par solglasögon och försökte få mig att köpa dem. Nu ville jag just ha sådana solglasögon och lyckades pruta ner priset, men kunde säkert ha fått dem ännu lite billigare någon annanstans men jag ville verkligen bara få gå därifrån för jag fick nästan panik. Hatar det. Så väldigt negativt från min sida och kläderna som säljs utanför är utav skitdålig kvalite men som sagt smyckesmarknaden var väldigt kul att gå in i. Många ungdomar stod där inne och sålde sina hantverk.Jag köpte mig 2 halsband och när jag kom hem överraskade mamma mig med att ha köpt ett par örhängen som såg ut som kameror. Tack snälla mamma! Bilder på dem kommer senare. 

 


Publicerat i England
#1 / / Netti Starby:

Vilka coola platser du har besökt! Kram

Svar: Åh tack ja England och London har något magiskt :)
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / Nora Bååth:

Sjukt coola platser :)

Svar: Ja :)
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / Rebecca Wahl:

coola bilder!

Svar: Tack :)
thisismyphotostory.blogg.se

#4 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Så läckert!

Svar: Ja verkligen :)
thisismyphotostory.blogg.se

#5 / / Dixi Wonderland:

Jag missade Camden när jag besökte London! Får försöka komma ihåg att besöka de stället nästa gång :)

Svar: Ja det tycker jag men var förberedd på påstridiga säljare och att du får pruta för affärerna har sällan priser på varorna. :P
thisismyphotostory.blogg.se

#6 / / Celine:

Åh har varit i London två gånger nu och fortfarande inte varit på Camden Market :// Känns som ett ställe man vill besöka!

Svar: Jo så kände jag med men vet inte riktigt vad jag ska tycka såhär i efterhand. Själva området var kul att fotografera i men njae vet inte om jag tyckte affärerna var så imponerande men smyckes/hantverksmarknaden vid Camden Lock var väldigt kul :D
thisismyphotostory.blogg.se

#7 / / Sanna | Beauty & Design:

Jag håller med, det är galet hur en inte ens kan ha ögonkontakt med folk på Camden Market utan att de ska rycka i en. Till slut undvek jag att gå dit över huvud taget för jag tyckte bara att det var socialt jobbigt liksom. Vi gick dit och åt ibland, men shoppade typ aldrig efter att jag hade bott där ett par månader.

Svar: Förstår dig och det är sjukt synd för området är ju så fint :D
thisismyphotostory.blogg.se