Från Houses of Parliament till Tower Bridge


En av dagarna kände vi för att promenera runt floden Themsen och bara njuta av denna fina stad så vi gick från Houses of Parliament till Tower Bridge på ena sidan och så gick vi helt enkelt hem på andra sidan. Självklart togs det massor med bilder under denna promenad så jag delar upp det i 2 inlägg.


Helt plötsligt får vi se ett gäng människor som står och kikar in genom ett galler och nyfikna som vi är så var vi ju tvugna att gå dit och fråga vad dem tittade på. En äldre kvinna berättade snällt att Rod Stewart var påväg in i huset för att spela in någon intervju. Vi stod på baksidan av ITV studios och vi hade precis missat en stor skådespelare som hon tyvärr inte mindes vad den hette, men rykterna sa att Rod snart skulle gå in så jag ställde mig med kameran i högsta hugg beredd att vänta skitlänge. MEN efter 5-10 min kommer en svart bil inrullandes, och folk blir helt till sig, och jo visst kliver Rod Stewart i egen hög person ut ur bilen. Jag har aldrig känt mig mer som en papparazzi som i den stunden kan jag berätta! Och visst hade jag turen att just ha en papparazzi ståendes bakom mig som ropade på honom och pekade in i min kamera så jag fick ett par fina bilder. Nu är jag ju inte en paparazzi och blev helt till mig så några blev suddiga men hallå man ser ju i alla fall att det är Rod på bilderna! :D Såå cool upplevelse! 


Efter denna upplevelse var jag tvungen att sätta mig ner en stund på en bänk för att ta in att detta verkligen hände. Det har alltid varit en dröm att få fotografera någon storhet och nu händer det! OMG! 
Efter en stund traskade vi vidare längst med Themsen, eller ja jag skuttade nog mest fram måste erkännas. 

 
Helt plötsligt kommer en massa båtar farande på themsen och vi inser att det är på dagen då drottning Elizabeth är den regent som regerat längst i Englands historia. Jag fotograferade såklart alla utan att förstå någonting när mamma plötsligt utbrister, nämen titta de står på andra sidan med flaggor och vinkar till en av båtarna. Min tanke säger direkt...vänta nu...är det möjligtvis någon kunglighet med på någon av dem båtarna? Insåg ju självklart inte att just den första var den kungliga båten. Dock kunde jag inte urskilja någon på båten och är inte ens säker på om det var någon kunglighet på. Inte någon i kungafamiljen vad jag kunde se men kanske någon kusin eller så. Funderade ärligt på om det kanske var politiker etc för på en av båtarna hade dem politiska färger. Men jag är sämst på att känna igen folk och det är inte lättare när man sitter på kvällen och försöker se på halvsuddiga inzoomade bilder heller kan jag meddela. Någon som råkar veta någon om just detta? 


Sedan kom vi fram till Tower Bridge där vi satte oss en stund och myste i solen. Och vad händer då? Jo helt plötsligt dyker världens sötaste bröllopspar upp och ska ha photoshoot. Tog en del bilder på dem men dem kommer i ett annat inlägg.  


Publicerat i England
#1 / / Josefine:

Fina bilder!

Va gärna med i min tävling med caseapp :)
http://josefinelofgren.se/2015/october/tavling-caseappse.html

Svar: Tack så mycket! :D
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / Bambi:

Ja asså jag dör ju så hårt fortfarande så fort jag tänker på att du såg fucking ROD STEWART. Det är fan stort det. !!!!

Svar: Ja och han var typ 5 m bort om inte mindre!! :D Så sjuk upplevelse!
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / Netti Starby:

Vilka fina bilder och vad roligt att du fick så bra bilder på Rod :-D Kram

Svar: Tack så mycket! Ja kan inte förstå att han helt plötsligt stod där framför mig ca 5m bort. :P
thisismyphotostory.blogg.se

#4 / / VERONICA - fashionblog:

Heeeelt fantastiskt inlägg, så roligt att se och få hänga med lite!! :) Kramar fina du!

Svar: Tack vad kul att du gillade det :)
thisismyphotostory.blogg.se

#5 / / VERONICA - fashionblog:

Heeeelt fantastiskt inlägg, så roligt att se och få hänga med lite!! :) Kramar fina du!

#6 / / Cornelia:

Vilka fina bilder!!

Svar: Tackar! :)
thisismyphotostory.blogg.se

#7 / / Cassandra Haraldsson:

Härliga bilder!

Svar: Tack!
thisismyphotostory.blogg.se

#8 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Men nej så roligt med Rod Stewart! :)

Svar: Ja jag blev väldigt chockad! :)
thisismyphotostory.blogg.se

#9 / / Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Vilka härliga bilder, så kul att läsa! :)

Svar: Tack så mycket! :)
thisismyphotostory.blogg.se

#10 / / Skogsraah ☾:

Så häftigt alltihopa!

Svar: Ja helt galet! :D
thisismyphotostory.blogg.se