Kvällspromenad i Parken


 

Från Tower Bridge & Tillbaka till Houses of Parliament


När vi satt där vid Tower Bridge och njöt av solskenet så dök det upp en väldigt fint par som skulle ta lite bröllopsbilder. Självklart kunde jag inte låta bli att ta fram kameran och ta några jag med. Som sagt jag var ju inte den officiella fotografen så ni får stå ut med att det är människor på fel ställen i bilderna. 


Vi satt och tittade på dem ett tag innan vi tog oss i kragen och promenerade över Tower Bridge och fortsatte vår resa.


Sedan kom vi över på andra sidan och självklart mitt nedanför trappan satt ännu en charmig och talangfull artist, denna gång spelandes på gitarr. 


Självklart stannade vi till vid Towern också, så att historienörden i mig fick insupa atmosfären lite. Självklart tog jag även bild på The White Tower som är så sjukt vackert!

En väg man inte ville ta in till Towern. 

Sedan promenerade vi vidare och ja tog lite bilder, vilade lite, gick lite till, vilade innan vi kom fram till Houses of Parliament igen. Hela promenaden med paus tog ca 4 timmar. 


Jag har inte orkat redigerat dessa bilder men det kanske görs senare eller inte vem vet. Nu är det inte många inlägg kvar av denna Englandsresan har kvar att berätta om Madame Tussauds, Fika med syssling och parkbesök och avslutningspromenad där jag nästan gick in i några otroligt kända personer. Men mer om det senare! 


Födelsedag!


Nä men stilen håller väl på 26 års-dagen också va eller vad säger ni? Skulle inte fikagästerna uppskatta om jag dök upp såhär?