Jersey Boys!


Veckan har rullat på i sakta mak och äntligen blev det Fredag. Det kan vara så att just den här Fredagen skulle jag ta ett återbesök på China Teatern för att se Jersey Boys för en 3:e gång och jag har ju tänkt göra en recenssion på den sjukt länge nu men det har aldrig blivit av så jag passar nog på att göra en i detta inlägg när jag ändå håller på. Och hoppas såklart att ni alla tar ert förnuft till fånga och köper biljetter till denna fantastiska upplevelse! 


Musikalen handlar om bandet Four Seasons och deras makalösa karriär från början till slut. Och att det var en berg o dalbane färd är ju det minsta man kan säga. Resan börjar i Jersey där livet är på väg att gå snett men tack vare hjälp och musiken så hamnar dem i rampljuset. Plötsligt har den sålt 175 miljoner skivor  Men är allt egentligen en solskensresa? 
Vi får höra historien berättad av de fyra medlemmarna från olika håll och genom deras egna upplevelser. Och vilken sjudundrande show det är! Det är grym musik, det är humor och en hel del mörka saker. 

Skådespelarna Bruno Mitsogiannis, David Lindgren, Robert Rydberg, Peter Johansson och en sjukt fantastisk ensamble gör varenda kväll till en magisk upplevelse. Till slut kan man inte hjälpa det, man står upp med ett fånigt leende, dansar med och sjunger allt man kan medans man applåderar allt högre. 

Bilderna ovan är inte mina de är fotografeade av Mats Bäcker och finnes på 2Entertains hemsida som ni kan finna HÄR


Jag såg musikalen i London och detta cast knäcker dem med hästlängder. Och ingen har fått mig att gråta så mycket som Bruno Mitsogiannis och hans version av Fallen Angel. Tre gånger har jag sett den, Tre gånger har jag fulgråtit. Ångrar jag det? Nej jag skulle göra om det 3 gånger till om jag bara fick chansen.

Snälla får ni chansen så måste ni gå och se den. För detta är något av det bästa som har hänt på svensk scen på många många år!
Och visst träffade jag killarna efteråt även denna gång. Ignorera vissa av dem för jag frös som tusan och skakade av köldchock :P 

David Lindgren som spelar Bob Gaudio

Peter Johansson som spelar Tommy DeVito samt Bruno Mitsogiannis som spelar Franki Valli#1 / / linah:

fina bilder:D!

#2 / / Netti Starby:

Vad roligt ni har haft det :-D Kram

Svar: Ja det var sjukt kul :)
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / ByJuliaP:

hoppas ni hade kul :D

Svar: Vi hade det toppenbra :)
thisismyphotostory.blogg.se

#4 / / Amanda Jona [SPONTAN]:

Tack för tipset! :)

Svar: Så lite så hoppas verkligen att du går och ser den för det kommer du inte glömma :P
thisismyphotostory.blogg.se

#5 / / Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Vad kul! :D

Svar: Ja det var riktigt kul! :D
thisismyphotostory.blogg.se

#6 / / christina:

Tack för kommentaren på min blogg. Vi var på museet den 19/11, alltså en torsdag. Vid 12, halv 1 tiden. Kanske är det lite lugnare precis när den öppnar. Det var väldigt mycket skolklasser där!

Svar: Okej då kanske det är öppettiden som gäller där då :D Tack för svaret.
thisismyphotostory.blogg.se