Fredagsmys med Musik


Jag älskar musik. Jag älskar musik över genrerna. Jag lyssnar på allt och jag älskar det om det är en tillräckligt bra låt som gör att jag får den där speciella känslan i magen. Men en sak som jag har reagerat på efter att ha skaffat LastFm, en sida där statistik om ditt musiklyssnande samlas, vart är kvinnorna? Hur kommer det sig att det överlag är band eller musiker med män?
Väldigt konstigt tyckte jag så denna vecka har jag fokuserat på att lyssna på band eller solosångerskor. Såklart kan det ha slunkit med en låt eller två av en man också men överlag har det endast varit kvinnor. Det finns så många fantastiska sångerskor därute i världen som under denna veckan har varit ett stående inslag i min vardag. Ibland fastnar man i gamla invanda spår och man behöver bryta dem. Från och med nu kommer jag säkerligen att blanda musiken hejvilt som vanligt men med en extra liten push eftersom jag nu har hittat så många nya fantastiska sångerskor. 

Här är några av låtarna som jag fastnat för lite extra, fråga mig inte varför, helt enkelt för att dem är bra och har fantastiska sångerskor som framför dem! 

Dove Cameron - If Only (Soundtrack from Disney´s Descendants)


Carrie Underwood - Cowboy Casanova

#1 / / catrin Monica Sandberg:

Så mycket bra låter :)

Svar: Eller hur! :)
thisismyphotostory.blogg.se

#2 / / Skogsraah ☾:

Ska spana in dessa!

Svar: Det tycker jag att du ska göra :D
thisismyphotostory.blogg.se

#3 / / Netti Starby:

Vad roligt med lite tips :-D Kram

Svar: Yes hade inga nya bilder att visa och musiken är en stor del av mitt liv så tänkte att det kunde vara kul. Kanske hittar någon något nytt att lyssna på :D
thisismyphotostory.blogg.se

#4 / / linah:

ha en underbar dag! <3

Svar: Tack detsamma
thisismyphotostory.blogg.se

#5 / / Cassandra Haraldsson:

Musik kan ju inte annat än älskas <3

Svar: Nä jag håller med
thisismyphotostory.blogg.se

#6 / / VERONICA - fashionblog:

Åh vad häärliga bilder! Underbart fina du!! :) Kramar tjejen!

#7 / / Emma Grann Fotografi:

Bra låttips :)

Svar: Kul att du gillade dem :)
thisismyphotostory.blogg.se