David Lindgren


Det var länge sedan jag såg på Bingolotto nu. Jag brukar trilla in då och då när det är någon artist jag vill se. Som i detta fall.
Ikväll var David Lindgren med och körde låtarna December 1963 (Oh What A Night) och Can´t Take My Eyes of You från musikalen Jersey Boys. Som vanligt ägde David på scenen och jag är så superdupertaggad inför hösten. Bring It! 

 

Mors Dag


Nyss hemkommen från middag med bror och hans flickvän, mycket trevligt och jag är sååå mätt. Först åt vi Broccolisoppa med knaperstekt bacon, sedan Kalkonlår och till efterrätt jordgubbar och glass. Släng på lite fika på det och jag kan säga att jag är spyfärdig haha.
Nu ska jag kika på Bingolotto där David Lindgren ska uppträda. Han ska köra låtar från Jersey Boys musikalen som jag ska se 2 ggr i höst. Längtar!

Hur har ni firat era mammor idag? Jag köpte en blombukett och letade upp ett gammalt fotografi på oss två när vi var på semester när jag var liten. Mycket kul. 

 
 

Måns Zelmerlöw - The Heroes Tour


Så var det äntligen dags för Måns att fira med fansen på Gröna Lund. På kryckor kommer han stapplandes på dagen pga sin infekterade fot, men trots det så bjuder han upp till show. Kanske inte den mest skuttiga showen han har gjort, men med tanke på omständigheterna så blev det en riktigt bra spelning. Han bjöd på både gamla godingar och nya spännande låtar. Ser fram emot att få lyssna på nya skivan som snart kommer ut. Var det någon av er som var på konserten?