Regnet det bara öser ner


Vilket fint väder Stockholm bjuder på idag då. Passar ju utmärkt då jag ska städa idag.
Tog ett snabbt besök till morfar på förmiddagen, han bjöd på den obligatoriska våffellunchen som varje år helgen efter våffeldagen varit. Supermys.
Nu ska jag lägga i Daniel Koeks nya album i CD-spelaren (Ja jag äger fortfarande en sådan) och bara njuta av hans vackra stämma medans jag tar en svängom med dammsugaren. Hoppas att ni alla haft en trevlig helg. 

 

Dreams of Inspiration


Maria som bloggar inne på Dreams Of skrev ett otroligt bra inlägg om det här med bloggandet. För visst har vi alla känt samma sak någon gång? Jag själv har bloggat ett antal gånger men lagt ner det för att jag inte känt att det blivit något bra. Men nu, nu känner jag att det är rätt tidpunkt för mig. Och FÖR MIG är nog det viktigaste. Att jag ska trivas med att blogga. Jag är rätt mesig och dålig på att ta beslut när det gäller bloggen, vad som ska bloggas om, vilka kategorier som ska finnas med m.m men nu tänkte jag såhär. Efter att ha läst inlägget tog jag ett beslut som jag funderat på ett tag nu...Nämligen om en ny Kategori här på bloggen. Såhär har mina tankar gått fram och tillbaka...

Det började med en tanke. Hmm ska jag göra en Englands Kategori här på bloggen. Jag ser allt fler bloggare som fattat tycke för landet och framförallt London som stad. Och jag har besökt London många gånger, tror det blev 6-7 gånger förra året allt som allt. Och även om det här är en överlag Fotoblogg tänker jag såhär. Ska jag skapa en Kategori som heter England? Där jag delar med mig av just dem resorna, tips och råd och kanske tipsa om musik, filmer och tv-serier som är kopplat till det landet. Skulle det vara något eller blir det för mycket för en Fotoblogg? Dessa tankar har gått fram och tillbaka i mitt huvud över en vecka nu, men så tänker jag såhär. Det är min blogg, jag kan ju göra vad jag vill med den eller hur? Och eftersom England är en så stor grej i mitt liv så vore det väl mer logiskt att jag faktiskt hade en Englands Kategori där alla dessa saker kommer upp så att det blir enkelt och hitta. Så att man slipper leta fram bland andra Resor och Utflykter för att hitta just dem inläggen...

Nä men jag tror nog att jag gör så...Från och med NU kommer det att finnas en Englands Kategori här på bloggen där ni kan följa med på mina galna Englandsresor och se varför jag älskar det här landet och filmer/musik/tv-serier från detta fantastiska land. Ja så får det bli...Klara Färdiga GÅ! Tack Maria för det inspirerande inlägget!

 

Att Stå Framför Kameran


Jag gillar inte alls att stå framför kameran och det är något som jag försöker träna upp men det är inte lätt alla gånger, men de här bilderna blev väl helt okej skulle jag säga.

Halsbandet har jag gjort själv. Köpte en Deathly Hallows nyckelring på studio touren och gjorde helt enkelt om den till ett halsband.