Wimbledon, 20 Timmars Dag och Ben Lewis

Väckarklockan ringde 04.00 och det var dags att gå upp, äta frukost och lufsa vidare till Arlanda för att checka in och sätta sig på flygplanet som skulle ta oss till Gatwick. Allt gick otroligt bra men när vi kom fram till hotellet som hade in-checkning kl 14.00 så hade dem inte rummet redo. Kan säga att det var ett riktigt stressmoment när vi sedan fick rummet ca 15.10. Då var det bara upp, byta om och gå ut och äta. Vi gick till ASK som ligger vid Paddington där vi varit förut. Väldigt fin italiensk resturang. Efter det klev vi på tunnelbanan för att åka till Wimbledon. Och det märktes verkligen att tennisveckan var på ingång när man åkte tunnelbanan, mycket utmyckningar och platser där tennisen stod i centrum. Vi själva hade bara ett mål i sikte. New Wimbledon Theatre.När vi kom in på teatern började jag prata med tjejen i kiosken/baren och det visade sig att hon också var musikalnörd så vi pratade om allt mellan himmel och jord, musikaler vi sett (Assassins) och andra som vi ville se. Mycket kul! Mamma passade på att gå på toaletten medans vi babblade på, så jag gick och ställde mig vid trappan ner mot Stalls sektionen vi skulle sitta i. Då kommer en av killarna som jobbade där dansandes ner för gången, hälsar glatt och frågar om allt är bra innan han leendes dansade vidare. Sjukt härlig kille! 

När vi kom in märkte jag att jag hade bokat biljetter på RAD 1, nästan i mitten. HUR kan jag ha glömt bort det? Men en riktig glad överraskning det! Showen var helt fantastisk, fylld med kärlek och Elvis musik. WOW vilka röster ensamblen hade. Satt bara och gapade gång på gång och fick gåshud. Wow bara Wow.
Jag började prata med damen som satt brevid mig på teatern och det visade sig att hon sett showen ett par gånger innan denna. KUL! 

(Det grå vid axeln är dirigentens plats)
(Laura & Ben - alla promobilder är lånade av Love Me Tenders FB-sida)


Efter showen så skyndade jag mig ut och gick till scen ingången för att förhoppningsvis träffa Ben. Många av skådespelarna kom ut och jag ville ta kort med Laura Tebbutt men hon hade säkertligen en 20 kompisar där så ville inte störa dem, de såg ut att ha det så kul. Så kom Ben äntligen ut och först skrattade han åt alla som var där för Laura och sedan signerade han ett program, sedan såg han mig och...

(Tänk er världens största leende här) Heeeeeeej Lena. Åh är du här! Det var längesedan vi sågs ju! (kramkramkramkramkramkram). Fråga mig inte exakt vad vi pratade om efter det, ALLT mellan himmel och jord. Åh vad jag har saknat denna aussie! Så himla kul att prata med. Nu hoppas jag verkligen att han får något mer jobb i framtiden så att jag kan åka tillbaka...

 
Efter att ha varit igång hela 20 timmar så återkom vi till hotellrummet och tekniskt sett ramlade i säng. Men vilken fantastisk första dag i London! 
Tacksamhet & Resfeber


Till och börja med vill jag tacka alla er som tar er tiden till att läsa och kommentera här på bloggen, ni ska veta att jag läser och blir jätteglad av allt fint ni skriver. Ni ger mig verkligen en boost att vilja fortsätta fotografera och utmana mig själv.

Med detta inlägg tänkte jag dessutom meddela att jag återkommer någon gång nästa vecka då jag ska ut på Äventyr igen utanför Sveriges gränser. När jag kommer tillbaka så hoppas jag att jag har alldeles för många nya bilder och historier att dela med mig av till er.
Fortsättning Följer...

 

 

Part 2