En Hälsning från London


Hej. Om allt har gått som det ska så befinner jag mig just nu i London. Jag och Natalie har turistat, shoppat lite och sitter just nu på en jättemysig teater för att se denna fantastiske kille. Spännande!  

 


Hur reser ni?


Nu är tekniskt sett allting packat och redo för det stora äventyret imorgon. Väckarklockan ringer den fina timmen 04.00 och då är det bara till att slänga i sig frukost, packa ner det sista så som tandborste etc. Sedan kör vi. 
Mot London och vidare! 

 
Dessa saker kan jag verkligen inte resa utan. Min kära kamera och en dagbok att skriva ner allt som händer i under resans gång. Har ni något som ni absolut inte kan resa iväg utan? Är lite nyfiken på detta faktum.

Bio besök


På förmiddagen blev det ett besök till biografen för att bli nostalgisk för en stund. Såg Paddington filmen, otroligt mysig film och som England/Paddington nörd kunde det inte bli en bättre start på dagen. Självklart äger jag en äkta Paddington björn som är inköpt på just Paddington Station. Ni som är nya här på bloggen och inte riktigt känner mig kan jag stolt berätta att jag är en riktig nörd när det kommer till merchendise av olika slag.