Champions of Rock 2015

 
 

Som jag har längtat efter den här dagen. Jag fick biljetterna på min födelsedag i Oktober förra året, väntan var ju milslång kändes det som. Jag har lyssnat på Peter Johansson sedan 2007 och jag fattar inte varför det har tagit såhär lång tid innan jag faktiskt såg honom live. Vad har jag gjort sedan 2007 liksom? 

Champions of Rock är en hyllningsshow till Queen. Tillsammans med West End tjejerna Jenna Lee-James och Nina Söderquist bjöd Peter och kör på en magisk kväll i Globen. Det blev sång, dans och tårar. Otroligt bra. 

 
 Detta var så galet vacker. På slutet när de körde We Are the Champions och alla tände sina mobiltelefoner och viftade med, sjöng allsång och dansade, några fällde tårar, det var så fantastiskt vackert. Spelade in det på film men filmen vill inte fungera, buuhuu. 


På tal om filmer, jag fotograferade inte så mycket då jag satt och spelade in en hel del höjdpunkter som jag tycker ni ska ta er tillfället till att lyssna på. Peters röst är bara...WOW...jag ryser varje gång.

 

Så Tack Peter för en oförglömlig och magisk kväll. Och Tack Madeleine för det bästa och flummigaste sällskapet! 


Houses of Parliament & Big Ben


 

En bra start på dagen


 
Godmorgon på er. Nu är det sista andetaget på helgen mina vänner. Visst går nog helgen alldeles för fort ändå? Så passa på att njuta av den härliga solen idag. Själv ska jag tyvärr stanna inne och ha storrensning av garderoben och byrån. Sånt som måste göras ibland. Synd bara att solen skulle titta fram just idag av alla dagar. Repris imorgon tack!