Vad tycker ni?


Nu börjar den stora resan närma sig med stormsteg och eftersom jag ska vara borta i 1 vecka så tänkte jag fråga er vad ni vill se här på bloggen medans jag är borta. 

Skulle ni vilja att jag hade en frågestund tex? 

 hittade en gammal bild när jag lekte "studentfotograf"


Hampton Republic Sweater

Jag köper sällan kläder här hemma i Sverige. Och då menar jag aldrig. Om det inte är panik med något för att något kläderplagg jag redan har går sönder. Och jag brukar sällan köpa dyra kläder eller märkeskläder ens på rean men tänk hörrni...Plötsligt händer det. Provade denna sköna tröja som jag tänkte kunde vara fin nu i höst och vinter. 
Jag gillade speciellt knapparna som gjorde att den stack ut ut mängden av andra tröjor. 

 Ny Bloggdesign


Just nu sitter jag och filar på en ny design till bloggen som förhoppningsvis kommer upp innan slutet av året. Det är inte det att det tar så sjukt lång tid att göra designen men jag har inte riktigt tiden till att sitta ner och faktiskt göra den samt att om jag vill ha den jag vill ha så måste jag hålla på och ändra storleken på alla bilder som redan ligger på bloggen vilket jag inte känner mig så sugen på att faktiskt göra just nu. Hur brukar ni gå till väga när ni gör nya designers? Jag har en extern blogg som är lösenordsskyddad där jag sitter och pillar med koder hit och dit. Behöver verkligen alla tips jag kan få då jag är helt ny på detta.